Plutten

Visst är vår lilla plutt söt?! Älskade, lilla Baileys. När man tittar man djupt i hans ögon ser man att det inte finns spår av ondska. Bara tillit och en hel massa kärlek. Det är det som är så fint med djur, det man måste vårda. De är inte onda av naturen. Det är villkorslös kärlek, de enda de vill ha av dig är kärlek. Mat och motion också förstås, som alla andra däggdjur. Ändå behandlas de i för många fall förskräckligt. Människor borde ta vara på hur underbara djuren är, som vår hund, han vill bara ha kärlek och närhet och lite kel. Jag tycker personligen att det borde införas körkort för att få ta hand om ett djur. Det smärtar att tänka på hur många människor som förstör något så vackert, som djurets kärlek till dig. Det gör ont att människor kan vara så elaka.
.
Vår vovve har haft många problem, med leder, hudinfektioner såsom klåda och skabb, analsäckar och bakterieinfektioner. Ormbett osv, the list goes on. Jag tror att Dennis räknade ut att han har kostat närmare 70 000 kr i mediciner och veterinärvård. Väldigt mycket händer med en så sprallig och livlig hund. Men då man har bestämt sig för att ta hand om djuret, vad det än är,  häst, katt eller hund, så måste man ta ansvar för det till fullo, även om det innebär att det kostar mycket. Det är dyrt med djur, men man måste alltid sätta djuret först. Allt för att djuret ska ha ett så drägligt liv som möjligt. Att han ska kunna röra sig som han vill utan att det ska göra ont, att han ska äta näringsriktigt, få en liten godbit då och då, och bara må bra! Man får så enormt mycket kärlek av husdjuren att man blir alldeles gråtfärdig, titta bara på hans blick en gång till. Ren kärlek.
.
.

Kommentarer
Postat av: emma

Va kul att se någon som också har djur ! Tycker man ser de mer sällan hela tiden! Ur gullig är han ju också! hur gammal är han ?:)

2010-08-17 @ 11:16:31
URL: http://stormenlycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0