En snabb skiss...

Jag kände för att rita lite så då blev det denna snabbskiss. En lite lite putande dam, men hon är ändå vacker, tycker jag. Som alla andra kvinnliga motiv. Alltid lika vackra. Jag önskar att min verklighet vore lika vacker. Kanske en dag, ska försöka att inte förlora hoppet. En stor varm kram åt er och sov gott. Eller kanske god morgon? Kram i alla fall!                                                  
                                                                 Denna teckning har jag ritat med kol....

Jessika

Jag älskar solskenshistorier. Jag är en sån där riktig sentimental typ." ...och så levde de lyckliga i alla sina dagar" Det är en mening som jag älskar, en bra saga måste innehålla de orden. Jag vill egentligen inte se något annat än feelgood filmer. Elände har man nog av i verkliga livet, det behöver jag inte se på film för att uppleva!

 När jag läste om den här "lilla" flodhästen så blev jag alldeles varm inombords. En familj hittade henne som en liten flodhästunge, övergiven, kämpandes för sitt liv. De bestämde sig för att de skulle ta hand om henne, se till att hon överlevde. De döpte henne till Jessica och hon har nu repat sig och mår bra. Hon går omkring i familjens vardagsrum som vilken familjemedlem som helst! Numera äter hon till och med middag med familjen vid bordet. Man bara..aaaw!
Bailey's

Hej!

Idag har jag inte kunnat skriva några inlägg! Jag har ju inte bloggat så länge, men är det normal att det krånglar så här mycket? Det började i natt efter jag hade skrivit det senaste inlägget och sedan har det bara fortsatt.

Vi har haft det bra idag. Dennis bror har en hund, Lady, som gärna vill busa med andra hundar. Så jag och Dennis åkte ned med Baileys, vår hund och lät dem busa av sig. Och som de busade. Baileys  långa tunga hängde ned från munnen som en slips när de var klara...
Hundar är bra underliga ibland. Det kan ju inte vara särskilt smaskigt att slicka i sig en annan vovves kiss? Likaså när de äter bajs, det är ett märkligt beteende. Jag menar, han får ju mat så han kan ju inte vara hungrig. Men det låter ekonomisk i och för sig. Hehe..
                                        
                                     Förbannat söt är han, men ganska snuskig alltså. Han kanske är i kiss och bajs -åldern.

Dagen irritationsmoment...

Jag blir uppriktigt sagt förbannad när jag läser vissa bloggar.

Nu ska jag öppna mig lite. Sedan jag var i 12-13 års-åldern har jag lidit av ätstörningar, i nästintill alla dess former . Jag har nog aldrig upplevt ett normalt förhållande, i alla fall aldrig ett avslappnat förhållande till mat. Antingen har det varit alldeles för lite eller så har det varit för mycket . Jag har haft anorexia och jag har haft bulimi, så jag vet hur jävligt man kan må. Det har alltid varit jag och sjukdomen, tills för ca 4 år sedan då jag bestämde mig för att söka hjälp. Det finns hjälp att få, så att inte acceptera den hjälpen är bara dumt. Innerst inne vet man att det är fel och att det inte är sunt i längden. Så ta chansen att må bra! Jag kämpar för att bli helt frisk och mår idag lite bättre.

 Jag tänka mig att det är många yngre personer, framförallt  unga tjejer som läser bloggar. Man är inte formad som människa, man söker sin identitet som 14-15-åring. Man påverkas av mycket.
  Att en större bloggare som till synes verkar ha allt, utseende, pengar och framgång i form av en stor blogg, då berättar hur man ska göra för att förbränna effektivt eller äta mindre är rent oansvarigt. Tänk steget längre. Att äta några skedar minikeso och några glas citronvatten eller dylikt, är inte OK! Jag har fog för det påståendet, jag har deltagit i en matgrupp i syfte att bli fri från ätstörningar och jag pluggar nu dessutom till sjuksköterska. Så låt inte de yngre läsarna tro det. Jag bagatelliserar inte problemet för jag vet att det är svårt, men man måste våga och orka ta tag i det. Om man ändå vägrar att söka hjälp, så behåll då de sjuka tankarna för er själva. 

 Man tror att man mår bra, men ingenting förändras egentligen av att gå ned 10 eller kanske 15 kg. Man tycker lika illa om sig själv oavsett. Man skadar sig själv och ju längre tid det går, desto svårare blir det att läka såren. Sök roten till det onda istället, för tro mig, det finns där.

                                                  
 

Hej hopp! ...

Hej hopp, nu fungerade det!

Nu blev jag glad! Fler har beslutat sig för att följa min blogg och börjat prenumerera! Kul! Och tack förstås!!!

 I dag har jag och älsklingen varit ute och åkt Supra hela dagen. Dennis har ju alltid haft motorcykel, men hans balans och yrsel har gjort att det blivit lite farligt att åka MC. Så, som den affärsman han är, lyckades han byta sin MC mot en Supra (Toyotas "supersportbil")! Den är verkligen jätterolig. Den har targa (man kan ta bort taket ovanför förarsätet och det främre passagerarsätet) så det är ju nästan som en cab, fast man har valmöjlighet, vilket är bra.

  Det är faktiskt underbart att åka omkring i Supran med targan öppen. Jag tycker om att man känner alla dofter när man är ute i naturen och åker. Helt plötsligt börjar det dofta underbart av blommor eller kanske raps när man åker förbi en åker (eller bajs, som när man åker förbi Skärblackas reningsverk!) Hehe....not nice.

 Älsklingen är så stolt över den och med all rätt. Det lurar faktiskt över 300 hästar under huven, så herregud vad den går! 


                                 
                        
                                   Så här ser den nästan ut, fast den är klarröd

Galen!

Nu har jag försökt ladda upp en bild till mitt inlägg i två timmar. It drives me crazy! Jag blir verkligen galen när saker inte flyter på som det ska! Återkommer när det fungerar!

Världens sötaste lilla vovve...

 Det är den här lilla vovven jag skulle vilja ha, jag tycker att de är så fantastiskt söta! Fick jag välja skulle jag vilja ha en vit liten plutt, men alla är ju förstås lika gulliga!!

 Min älskade lilla Valle dog för 2,5 år sedan, något jag fortfarande gråter och är mycket ledsen för.  Sknar honom något enormt mycket. Jag känner att det är dags för en liten hund igen, tänkte först att jag ville ha en liten Tibetansk spaniel. Min lilla Valle var en Tibetansk spaniel, men den kommer ju aldrig bli så som Valle var, så det är kanske bättre att skaffa en annan ras.

 Det som är så gulligt med Pomeranianer (förut hette de dvärgspetsar) är att de ser ut som små björnar. Kramgoa och lurviga! Det är positivt att de är så små, då kan man ta med dem nästan överallt!


                 
                                                                                                                                      Bild: Black Orange's kennel

Hej hopp!

Jag har varit lite frånvarande från bloggen. Igår var jag hos min älskade mamma, hon bjöd mig och Dennis på lasagne. Otroligt god var den! Karro, min syster och hennes Armin var också där, alltid lika kul och träffa dem! De är för övrigt i Kolmårdens djurpark idag, hoppas de har det bra! Skulle också vilja åka dit för att se vargarna och självklart aporna förstås. Älskar APOR, de är så söta och mänskliga!!

Nu sitter jag och funderar hur jag ska få råd att köpa löshår! Det senaste halvåret har varit det tuffaste i mitt liv, de jag älskar mest har varit (är) allvarligt sjuka. Jag har varit konstant orolig och det har givetvis varit ganska tufft att ha dessa problemen samtidigt som man går i skolan. Skolan är ju gaska intensiv och jobbig ändå. Så det senaste halvåret har jag faktiskt tappat ungefär halva min kalufs, vilket känns måttligt roligt. Värdsliga problem, aningen triviala, jag vet, men håret har alltid fungerat som ett slags skydd mot omvärlden. Det har varit tjockt och långt och nu så är det bara ruffs kvar känns det som! Håret är riktigt dåligt! Jag önskar att jag inte var tvungen att bry mig om sådana ytliga problem men det är svårt att låta bli.
 Oron för mina nära och kära är i allra högsta grad närvarande och jag önskar att alla ska bli friska. Det är det jag önskar allra mest.
                                              

Puppy love

Nu kommer något lite mjukare...En liten vargvalp. Eller heter det vargunge förresten, det är jag inte säker på.. Den här teckningen gjorde jag i alla fall till min älskling till någon födelsedag, tror jag! Fotot är från National Geographics fast det har jag inte kvar. Jag tror att det är flera som målat av samma foto tror jag, och det förstår jag för det var så gulligt! 

Åh, jag vill verkligen ha en liten valp!! En liten dvärgspets, synd att de är så jäkla dyra! 20.000-25.000 kr går en sådan liten nallebjörn på!


                    
                        Teckningen ritade jag med kol och grafit för ca 4 år sedan.

Scary Mary

Jag tänkte ju sätta mig ned och måla lite seriöst hade ju ett motiv i skallen men... Det blev detta. Hehe, ibland måste man släppa lite på gränserna och bara släppa loss.. Målar nog över den i morgon. Den här gjorde jag på en halvtimma, så det är ju mest kludd! Kludd i oljefärger..
På något sätt manifesterar nog den hur jag mår, jag lät penseln svepa över duken utan att tänka. Vissa saker vill jag bara blunda för, helst fly från. Det blir för jobbigt att ta i. Det är nog det tavlan visar.
Den blev lite läskig. Dennis tyckte att det var lite blandning av Cruella De Ville eller lilltjejen (Christina Ricci) i familjen Adams...
Den ser lite kladdig ut vid käklinjen men det är den inte i verkligheten,
mobilkameran är inte superbra direkt! Den är dessutom lite mer lila än vad bilden visar!

God natt..

Oj gissa om jag blev glad när jag såg att jag fått min första prenumerant! Happy, happy och lite mer happy! Tack, vem du nu är! You made my day! 

Nu ska jag ställa mig en stund på min kära Crosstrainer för att motionera bort lite mensvärk. Min älskling var så gullig, han hade köpt lite naturgodis åt mig. Bananyoghurtgodisar, väldigt gott. Det måste ju vara nyttigare än vanligt godis. Hoppas  jag i alla fall! Men det är ju sött och innehåller många kalorier, så dessa tänkte jag trampa bort nu.

Sov så gott! Ta hand om er!   

                                                   

                                                     Ungefär så här glad blev jag!!!! Tack! Puss....

Målat Gustav...

Den här har jag målat till min älskling för 3-4 år sedan.  Han tycker om seriefuguren Gustav så då passade jag på att måla den till hans fördelsedag. Den är målad med oljefärg på duk, jag har sedan ramat in den till honom! Nu hänger den i köket!
                             

Städtant...

Ursäkta frånvaron. Internet här uppe på berget  har varit lite off!

Istället har jag passat på att städat! Jag har framförallt städat Dennis studio, en musikstudio alltså. Jag vill helst inte göra det det då det är så mycket tekniskt prylar som jag är rädd för att ha ned, ha sönder. Han har dessutom ganska värdefulla gitarrer därinne så det är lite läskigt! Men nu har jag i alla fall fångat in dammelefanterna som låg överallt därinne. Skönt! Det riktigt kvavt idag, blev riktigt varm och svettig bara av att städa!!

 Nu så håller jag på att peppa mig sjäjv att ta fram oljefärgerna och måla lite! Känner att det skulle vara kul! 
 
Återkommer snart!/ Kramar!


                                                       

Fin bild förresten, jag älskar gamla Pin-up bilder. De är så vackra och elegant! Ska nog ta och måla en egen någon dag!

Bloglovin

Jag fick ett önskemål att jag skulle bli medlem i bloglovin, det gick inte först pga fel på rss:en men nu fungerar det. Tror jag i alla fall. Så om någon känner att de vill följa mig så blir jag ju väldans glad!!

Nu kanske någon skrattar åt mig, jag kanske missuppfattat grejen men det stod att jag skulle skriva in denna koden i ett inlägg, så det är nu gjort!
Sov gott och tack för ni läser och kommenterar!

En stor varm kram till er!


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/870225/?claim=phj34exb9b3">Följ min blogg med bloglovin</a>

Ritar Tisse..

Sitter bredvid min älskling här i soffan. Han följer Hemsökta hus med stort intresse. Han är helt inne i det, själv tycker jag att det är lite tråkigt att de aldrig visar några övernaturliga händelser! Men det är säkert svårt att dokumentera, men de kan ju bluffa lite. Det vet man ju aldrig. Men jag är övertygad om att det finns någon bortom vår värld. Jag har varit med om en del händelser som jag inte kan förklara.

 Nu sitter jag och skissar på Tisse. Sötaste lilla kissen. Jag lägger ut ett utkast så får ni se vad jag håller på med! Än så länge har jag bara gjort konturerna och huvudet men den håller på att arta sig! Det är så jag går tillväga när jag ritar. Först konturer sedan detaljer!

                                       
                                         Min teckning är ritad med grafit än så länge.


En beställning..

En beställning som jag gjort eller rättare sagt håller på med, har inte gjort den där sista touchen. Finslipat detaljerna för att förbättra helhetsintrycket alltså. Jag är ganska nöjd med den. Tråkigt nog blir jag nästan aldrig helt nöjd med det jag gör men det duger! 

Hästar har alltid varit speciella för mig, på ett sätt min första kärlek. När de andra tjejerna på lågstadiet ritade hjärtan kring sin favoritkilles namn så skrev jag "I love Steve", jag skrev det precis överallt. Steve var min absoluta favorithäst på ridskolan. Åh, vad jag älskade den hästen! 
 Det första motivet jag ritade var faktisk en häst. När jag var några år gammal så satt jag i bilen, det hade bildats lite imma på rutan och då passade jag på och rita min allra första häst. Det har jag faktiskt ett svagt minne av även om jag har fått det berättat för mig! En dag ska jag nog skaffa mig en häst igen, jag kommer liksom inte över den kärleken! 


                            
                              Min teckning är ritad med blyerts/grafit och även lite kol.

Världens största muffins..

Läste en artikel i Expressen om världens största muffins.  Kanske inte världens viktigaste information, men det var roligt.

 Det vara visst strid mellan två enorma muffins, en London och en i Minneapolis. 
 Den i England vägde hela 68 kg och var 30 cm hög. Bakverket i Minneapolis var otroligt stor, den var 1,25 meter hög och vägde 150 kg! Men det var däremot den mindre i London kom med i Guinness som världens största muffins, snopet! Troligtvis berodde det på att Guiness inte var närvarande under bakningen av den största. Många regler att följa om man ska sätta rekord! Hur kommer man på tanken att baka en muffins på 150 kg!!? 

                            
                           En muffins på 150 kg.                                                                  Bild: Expressen

Design...


Sitter just nu och försöker göra denna bilden till header men det är inte enkelt. Försökte klistra in adressen i stilmallen men det resulterade bara i att den befintliga försvann och även att headerplatsen försvann. Man blir ju galen! Inte har jag någon att fråga heller,  det är ju det som är så frustrerande!!!  Det är ju bara stopp, som en återvändsgränd ungefär! Ahhh! Så nu fick jag ut lite aggressioner... :)

 Ska pula lite med den ett tag till, sedan får jag väl helt enkelt ge upp för dagen!Detta var ett utkast, den blev visst blå. Herregud vad ombytlig jag är! Undrar hur jag ska få bort det tomma området till höger om headern... Natti natt!


Citrontårta..

Jag skrev i ett inlägg innan, att jag tycker om att baka men inte att äta. Det är sant men det finns dock ett undantag. Jag har gjort egen citrontårta, som brukar vara väldigt populär. Den kanske redan finns, det kan jag ju inte garantera, men jag har kokat ihop den själv. Både tårtdesignen och innehållet alltså. Detta är en personlig favorit. Inget jag vanligtvis brukar bli sugen på på men tydligen kan jag bli det när jag har mens, märker jag nu. Kanske ska ta och baka den, då bli D glad. 
 Orka stå och baka den nu...men jag är sugen...Jo, kanske ändå...


                                        
         
                                      Så här ser min citrontårta ut. Lite gul och orange, passar innehållet.

PMS

Mens, det är något jag verkligen avskyr! Det är visserligen bra att man vet att allt fungerar, jag skulle ju inte vilja vara utan den heller. Men det är allt som kommer med mensen. Jag har en b la mensvärk som inte är "utav denna världen" som min svärmor skulle säga.

 Mensproblem:
  •  En knivmördare bor i magen.  Det känns verkligen som om någon hugger knivar i magen alternativt klämmer ihop äggstockarna,  medan denne någon skrattar och hånar under tiden. Förjäklig mensvärk med andra ord. 
  • Man blir svullen i hela kroppen, speciellt brösten som blir sväller en storlek, blir DD och sprängande ömma. 
  • Allt blod som forsar ur en,  som kan bilda en mindre sjö. Hehe, ursäkta den mentala bilden.
  •  Man blir sugen på allt möjligt. Pizza, godis och allt annat onyttigt man kommer på. Ben & Jerry blir helt plötsligt min allra bästa vän.
  • PMS, den oundvikliga pms:en som egentligen ska komma innan mensen, men som på mig håller i sig under hela menstruationen. Den får mig att bli gråtmild och svartsjuk. Jag kan inte åka till affären med D för då tror jag att han vill ha ALLA han tittar på, istället för mig som är fulast i världen. Jag vill då slå stekpannan i huvudet på honom..hehe. 

 Schizofren situation och dragen till sin spets men jag känner mig faktiskt helt personlighetsförändrad!  Jag blir inte heller bättre av p-piller tyvärr. D får helt enkelt börja att skämma bort mig eller hålla sig undan.. :)
                                     
                                    

Nalle Puh igen..

 Jag lägger ut den här igen så den hamnar i rätt kategori. Pedant fasoner, men rätt ska ju vara rätt!

Sitter just nu och ritar på en teckning av Tisse, en liten kisse. Han är så otroligt gullig så det är inte klokt. Min syster skaffade honom först, men tragiskt nog så blev hon allergisk så han hamnade till slut hos mina föräldrar. 
 
Jag kommer ihåg första gången lilla Tisse såg vår stora hund Bailey's. Bailey's är en stor svart vovve och kan nog se lite skräckinjagande ut! Lilla Tisse blev så rädd så han kissade ned mig, min vita tunika blev gul på framsidan. Stackaren!


                       
                              Den här har jag målat i oljefärg på duk, den är ganska liten A4. Den är 
                              bara fotad, äger inte originalet längre.

En liten fé...

Hej allihopa "ironi"!

Ni är inte många, men jag tycker om er alla :)

Idag har det varit lite problem med bloggen, är det någon mer än jag som har problem med att lägga upp bilder?
Äsch det blir nog bättre! Jag har suttit och skissat lite på denna lilla fé, börjar väl bli lite klar. Fantastiskt detta med att ha fantasi, man har ju aldrig tråkigt! 
 Vissa detaljer på denna teckning sitter inte till 100 % men jag kommer ändra (säkert 100 gånger)


      Den är ritad med blyerts/grafit och lite detaljer gjorda i kol....


Hehe..

 Tyckte att den här var rolig! Snacka om att man skulle vända i dörren om man möttes av det här fingret. Lite olycksbådande när himlen pekar fuck off! 

                                      

Pizza..

Nu kom min D hem, med pizza! Hm, ingen favorit precis men den här var faktiskt väldigt god! Men jag äter inte en egen, det orkar jag inte! Den här var verkligen stor, men det är klart den kostade 90 kronor också. Han hade köpt den på ett nytt ställe, Yam Yam tror jag att det hette. 

 I kväll ska vi se på film. Bröllopsduellen tänkte vi se, jag har hört att den är bra! Hoppas!

                                      
                                                                            Ha en trevlig kväll!!

Work in progress

Lägger in denna igen så jag kan lägga den i rätt kategori. Den är fortfarande inte färdig men nu gick det lite bättre att scanna in den! Man lär sig..
Nu väntar jag på att min D ska komma hem, han jobbar sista dagen innan sin semester! Skönt! Vi funderar på att måla vardagsrummet vitt, faktiskt. i så fall har vi lite att göra!
Denna har jag tecknat med blyerts och kol. Jämnat ut den lite i Picasa!

En liten nalle..

En liten nalle jag har målat/skissat till min D på vår 2-årsdag tror jag att det var! Det var ju så länge sedan nu, så man minns ju knappt! Otroligt vad tiden går fort! Akvarellfärgpennor, pennor och lite vatten och vips så har man en liten nalle!

                                       
                                             Jag gillar den och det faktum att den är lite "slarvigt" gjord! 
                                             Retucherade den dock lite, då det såg lite väl slarvigt ut i så stort format.

Älskar er...

Det här inlägget tillägnar jag min familj. Mamma, pappa, Fia och Karro. Jag älskar dem och de betyder otroligt mycket. De finns alltid där när man behöver hjälp. Tar jag ett snedsteg så finns de alltid där för att fånga upp mig. 

 Nu när man växer upp och ska bli vuxen, så kommer man på sig själv att längta tillbaka till den där bekymmerslösa tiden. En tid när ens största problem var att orka upp på morgonen för att hinna med den tidiga bussen till skolan, eller vad man skulle ha för kläder på sig. Man tyckte att allt var så tråkigt  och jobbigt då, men man hade det fantastiskt bra. Man uppskattade det inte då som man borde gjort, men att sitta i köket allihopa och dricka varm choklad på kvällen var faktiskt det mysigaste man kunde göra. 

 Tiden måste dock ha sin gång och man måste ta steget och flytta hemifrån.  Men det betyder inte att man inte längtar hem ibland för det gör man. Det betyder inte heller att jag inte älskar er, för det gör jag. Nu och för alltid!

                                         

Vegas

   Det här är Vegas min gulleplutt, en norsk skogskatt. Det är världens mysigaste katt men han kan nog också vara den mest hämndlystna katt jag stött på. Han tycker om busa, och då gärna med lite tuffare tag. 

   Han blir provocerad om man för handen mot honom försiktigt och sedan tar tag i honom och busar ordentligt. Går jag då därifrån, telefonen kanske ringer eller något liknande, så förföljer han mig och smyger på handen och väntar på första bästa tillfälle att "döda"  handen. Lite smått galen och aggressiv blir han,  fast på ett harmlöst sätt. Han är för rolig, hans blick riktigt lyser av dvävulskap. Han är ett riktigt rovdjur och det är tur att han är en innekatt annars skulle man nog aldrig höra fåglarna kvittra utanför. Han skulle tagit varenda en.
  När vi busat klart blir han världens goaste igen, han svarar på tilltal,  väntar på att bli borstad och är en gulleplutt!                                        
                                         Visst har han en lite galen blick på det högra kortet? 

Kissie och Kenza...

  Jag satt och funderade lite på hur man ska marknadsföra sin blogg. Marknadsföra låter lite fel, men det är ju vad man gör. Att sitta och skriva för sig själv, känns ju minst sagt lite underligt. Ungefär som att gå och prata för sig själv, det gör man inte alltför ofta och inte utan att känna sig lite udda!  
 
  Det är en  fantastisk känsla att veta att någon faktiskt läser det man skriver. Nu är det dock lite tomt.. Men syns man inte så finns man inte. Hur ska man då synas? 

   Man kan köra på Kissie-stilen, det vill säga vräka ur sig vad som helst för att få lite uppmärksamhet. Allt för att provocera sig till uppmärksamhet. Kanske inte värt att sälja sin själ för att folk ska reagera och på så sätt generera lite cash?
Eller kanske Kenza-stilen, sitta posa och puta lite och föreviga det 100000 gånger? Inget ont om dessa tjejer, de är båda framgångsrika och säkert gulliga under " bloggytan".

  Summa summarum, jag vill att någon ska läsa bara utan att  sälja min själ, men jag vet inte hur jag ska bära mig åt! :) 

Detta var en present..

Hej bloggen! 
 Idag har jag och  älsklingen varit en sväng i stan, för jag hade ett möte. Vi passade även på att ta en sväng i skogen med vår fina vovve, det var riktigt skönt. Han blir skogstokig av att känna alla löpande tikars dofter. Väl hemma blir han sedan lite deppig, stackaren... Han ville nog träffa en trevlig liten tjej!

Var hemma en liten sväng hos mina föräldrar. Det var bara min mamma och Karro, min lillasyster hemma. Alltid lika kul att träffas, älskar dem så mycket! Ni måste hälsa på oftare!

 Det här Disney motivet har jag målat i olja till Emans födelsedag som jag berättade om i ett tidigare inlägg, bebisen som jag gjorde tårtan till. 


           Tavlan har jag målat med oljefärg på en duk.


Teletubbiestårta


 Idag har jag varit förbannad! Jag har knappt kunnat gjort något idag, allra minst bloggat. Det har nämligen varit strömavbrott en större del av dagen. På senaste tiden har det hänt ofta, minst 4 gånger i veckan. Börjar bli lite tröttsamt då man inte ens kan laga mat eller bara något så enkelt som att tvätta händerna. Jäkla Eon. Jaja, jag överlever! Flera idéer till låtar har kommit upp, säkert 4 olika melodier. Älskar MUSIK!

 Jag skrev ju i min presentation att jag gillar att baka tårtor (konstigt nog inte att äta dem dock), och det var var ingen lögn!

 Den här tårtan gjorde jag åt en lite pojke, Eman till hans ettårsdag. Han är ju väldigt liten men så fort som de färggranna små figurerna dyker upp, så spärrar han upp ögonen och skrattar tydligen! Gulligt värre! Klart att han skulle ha en teletubbiestårta! Jag har bakat tårtbottnen själv och den är fylld med vaniljmousse och jordgubbsmousse. Garneringen är gjord av marcipan och sugarpaste. Den var kul att göra!!  Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Älsklingen ligger och ropar och tycker tydligen det är tråkigt att ligga ensam i sängen ;) Bäst att gå in till honom..

Ännu en teckning..

    Idag har jag scannat in några teckningar för första gången. Jag har ju varit ganska förväntansfull och hade förväntat mig en mycket bättre bildkvalitet. Tji fick jag. Det blev värdelöst! Man fick med många fler detaljer när man fotade med mobilen. Ska det inte bli bättre med en scanner? Det var jag övertygad om. Jag valde bättre kvalitet efter några misslyckade försök och då blev de 20 MB stora!!! Varför kan inte jag vara ett tekniskt snille? Någon som har en aning om jag gjort något fel!?

    Nog om det! Jag har en dålig ovana. Jag påbörjar 50 olika teckningar och avslutar dem inte direkt utan jag börjar gärna på något annat. Denna teckning är en av dem. Jag är inte klar med den men jag lägger upp den ändå. 
Denna skulle jag gärna fixa till i photoshop när den är klar, lite rosa och blått skulle bli fint tror jag. Lite sagolikt skimmer skulle jag gärna vilja ha över den!.. Vad tror ni?Sov gott!

Ytterligare en teckning

En gammal teckning som jag gjort. Det är lite sommarkänsla på den. Då blir man påmind om hur gärna man vill åka utomlands, närmare bestämt till Los Angeles. Jag var där för några år sedan och pluggade engelska. Det var nog en av de roligaste upplevelserna i mitt liv hittills! Jag bodde lite utanför,  i Santa Barbara, en riktigt pittoresk liten ort som jag verkligen fastnade för! Skulle verkligen vilja åka dit igen och den här gången dela upplevelsen med min älskling.


Teckningen ritad mestadels med kol, lite blyerts.

På bättringsvägen...

 Hej!  Nu börjar jag bli människa igen! Jag har varit lite sjuk, är väl det fortfarande men jag börjar må lite bättre alla fall. Nu börjar jag kunna använda huvudet igen. Ordet "skallebank" har fått en helt ny innebörd för mig. Det känns bokstavligen som om det sitter en liten tomte och bankar skiten ur mitt huvudet. Livet är hårt. Hehe...

 Jag har märkt hur glad man blir av att läsa lite kommentarer! Tack! Känns tråkigt men samtidigt bra att veta att det finns andra som känner som jag och går igenom liknande situationer. 

Nu håller jag på att skissa på en teckning, en beställning skulle man kunna säga. Min systers pojkvän har världens snyggaste bil, en Nissan 350 Z och han vill att jag ska designa något till ett ledigt område på instrumentbrädan. Resultatet kommer jag att lägga upp sedan här på bloggen. Hans bil ser ut så här, fast den är lite snyggare i verkligheten! Fasen, jag skulle vilja ha en sådan! Synd bara att man är en extremt fattig student!


Nissan 350z                                                                        

Tårar....

 Jag har nu haft bloggen i tre dagar. Jag tycker det är en positiv händelse i mitt liv, den får mig att fly från mitt eget liv. Vilket kan vara välbehövligt ibland. Glömma den sorg jag känner djupt i mitt hjärta.
 Livet är ju inte lätt, det vet vi, men måste det vara så löjligt jobbigt?! Jag skulle hellre själv bli sjuk än att den jag älskar blir sjuk. Jag genomled ett helvete när min älskade mamma drabbades av en allvarlig sjukdom, men hon som måste vara världens starkaste kvinna klarade det! Ska helvetet börja om nu och drabba mitt allt? Oj, hoppas inte mina tårar förstör min dator. Det vore ju synd....


         


        Ska gå och lägga mig. Men ta hand om er. Kramar till er som läser min blogg, Det betyder mycket! Tack! God Natt!

Min skiss som håller på att bli teckning....

 Detta är vad jag styr med nu. Ritar och ritar för hela slanten. Då och då googlar jag lite, för att se om jag skulle kunna ordna en ny design till bloggen själv. Jag är inte vidare skicklig på datorer överhuvudtaget så det kanske är ta sig vatten över huvudet!

 Hehe, ser nu att jag kommer att behöva göra några nödvändiga korrigeringar på teckningen nedan. Kvaliteten blir så dålig när man fotar. Usch! Ganska bra att fota (skulle dock hellre scanna in den) för att sedan titta och bedöma om man gjort några fel. Jag säger bara psycho-eyes..Min teckning som jag håller på att rita nu, denna är bara fotad. Scannern 
är på tyska. Får vänta tills min älskling kommer hem...

Ana Beatriz Barros

 Det här måste vara en av världens vackraste kvinnor, men det är klart hon är ju inte Victoria's Secret modell för intet. 
Victoria's Secrets modeller är ofta väldigt "söta". High Fashion modellerna som struttar på catwalken är snygga på ett mindre lättillgängligt sätt, ofta på ett unikt sätt. Victoria's Secrets modellenas skönhet är ofta uppenbar,  men inte mindre slående för det. 
 Jag håller på att rita av ett reklam jobb som den här damen har gjort. Kanske lägger in ett utkast ikväll.


                                     
                                                                                                                                  Ana Beatriz Barro, visst är hon söt!?
                                                                                                                               


Lilltissen...


 En av världens sötaste kissar. Denna lilla Norska skogskatt bor hos mina föräldrar tillsammans med sin halvbror Vegas. Kissen på bilden heter Tiesto, men kallas för Tisse eller Lilltisse (han är minst och yngst). Det kanske inte syns så tydligt att det står Tiesto på bilden, men jag tror att jag är lite ursäktad då detta var mitt allra första försök till att göra något i Picasa. Det är inte bara enkelt, får läsa instruktionerna eller något. Har man en Mac som jag har, är det lätt hänt att man blir lite lat då allt sker så smidigt med en Mac. 

 Men nu jäklar, ska jag göra det lite fint här på bloggen. Nästa steg är en lite mer inbjudande design, funderar på att skaffa lite hjälp med det. Verkar vara ganska många som erbjuder sina tjänster på det området här i bloggvärlden. Vissa bloggar är riktigt snygga! 

 Nu ska jag nog ta och ringa min syrra, hennes kille klarade precis teorin för lastbil. Grattis, så duktig, man blir ju riktigt stolt!Star-filled sky...


 Ibland kan man känna sig lite nedstämd och det känns som om problemen tornar upp sig vid horisonten. De problemen som finns i mitt liv just då, känns övermäktiga och svåra att klara av. Då måste man finna inspiration någonstans. Svaret är enkelt, en himmel fylld av stjärnor.

 Jag och D bor på ett berg i skogen och jag aldrig har jag skådat en så vacker stjärnhimmel som vi har här vid klart väder. När man står under allt det otroligt vackra, gnistrande och framför allt ofattbart, så känner man sig liten. Problemen blir plötsligt triviala och man fylls av styrka. Tankarna skingras omedelbart. Om jag inte vore så förbannat rädd för insekter så skulle jag sova under bar himmel. Det finns inget vackrare. Mitt inre fylls av ro när jag står under vår stjärnhimmel.Regn, regn och regn...

 Vaknade av att regnet smattrade obönhörligt mot rutan. Ville inte gå upp. Vaknade med en känsla av melankoli och en oro i magtrakten. Det känns mörkt och  dystert, jag kan inte sätta fingret på vad det är som känns fel. Jag hinner knappt vakna innan ångesten börjar krypa i mig. 

 Ser in i dina ögon, söker något, men de avslöjar ingenting. Önskar att du kunde öppna dina innersta rum. Jag känner mig avskärmad från oss, när du inte släpper in mig. SLÄPP IN MIG! Skulle jag lagt ned tid och ork och mängder av tårar i fem år för att sedan slänga bort dem på grund av dina outtalade sanningar. Då känner du inte mig.
 Jag älskar dig av hela mitt hjärta, det är min sanning.

                                          
      

    Jag blev förresten lite glad när jag såg att jag fått min allra första kommentar. Tack Lisa, den värmde!
 Nej, nu ska jag ta mig i kragen och försöka göra något vettigt. Även om jag försöker hålla för öronen så hör jag damm och pälshögarna i hörnen kalla på mig. Bara att ta fram min kära vän dammsugaren som brukar vara tvungen att dyka upp flera gånger om dagen. Att ha tre djur i ett litet hus innebär päls, päls och återigen päls. Överallt!

Nu kliar det i fingrarna....

Nu håller det på att bli ett nytt inlägg...Detta var ju kul! Skulle ju vara ännu roligare om någon läste också... :)

Jag slänger in ytterligare en bild. Lika bra att berätta att jag finner stor inspiration i kvinnan, kvinnokroppen är otroligt vacker. Mjuka och böljande former.  Målar allra helst kvinnoansikten dock. Jag har alltid känt mig ful (så långt jag kan minnas har jag känt så) jag tror att jag undermedvetet skapar idealkvinnan, eller fantiserar om hur jag skulle vilja se ut kanske.  När det gäller förhållanden och kärlek så föredrar jag män, men när det gäller att rita så är det alltid roligare att rita kvinnor.
Kvaliteten på denna teckning som fotad är fruktansvärd, den ser faktiskt mycket bättre ut i verkligheten. Morgondagens projekt blir att scanna in lite teckningar....
    
Kramar// M

Nalle Puh & Co

Sitter här i soffan och skissar lite förstrött, motivationen ligger väl inte direkt på topp. Min kära sambo hade den stora vänligheten att gå och lägga sig och lämna mig ensam här i soffan. Det var ju snällt...hehe...
Ska ladda ner Picasa tänkte jag, har förstått att det är ett bra program för att redigera bilder i. Jag ska börja scanna in mina bilder, de som jag lägger upp nu är bara fotade med min gamla mobil, men håll ut, kvaliteten kommer att förbättras allteftersom.
Ett beställningsjobb, en oljemålning till en liten pojkes nyrenoverade rum. Är inte jättenöjd men den funkar :)
Kramar// M ( Ska nog fixa en signatur, det ser så professionellt ut)

Hello!

Ok..detta var svårt, hur fasen ska man börja? Nu har jag alltså bestämt mig för att starta en blogg. Jag tycker själv att det är kul att läsa bloggar, så kanske kan min blogg förhoppningsvis tillföra något till bloggosfären.
Jag är en konstnärlig person som älskar att sjunga och skriva låtar. Ett annat stort intresse är att rita men även att måla. Tänkte inrikta mig lite på konsten (därav namnet), då jag brinner för detta för tillfället! Jag styrs mycket av hur pass inspirierad jag känner mig för stunden, så det kan pendla mellan musik och konst!
Jag är NYBÖRJARE på detta med bloggar men jag lär mig. Snart ska jag lägga in lite bilder! Kram på er!
C'est moi. Att figurera på bild är ingen favorit precis, kommer inte att hända så ofta..Hehe. Kanske delar med mig orsaken till det senare..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0