Försöker rita....

Denna håller jag på att rita nu. Går lite sisådär, ont i magen. Jag har ju berättat att jag har det lite tufft nu och har haft det senaste året och det börjar visa sig fysiskt. Jag har magkatarr, kanske begynnande magsår. Kul. Ont i magen!
 I skolan så ska vi lära oss att hantera sprutor och börja injicera! Lite nervöst är det minsann, men som tur vad så får vi träna på plastarmar. Kan nog dröja ett tag innan man blir skicklig på det området!! Men det är ganska kul måste jag erkänna.
                          

Tidsfördriv i skolan

Det är otroligt svårt att hinna rita när man går i skolan. Jag åker iväg vid 06.30 och sedan kommer hem efter ca 18.30, mer eller mindre, så är det så här varje dag. Och så ska man ju plugga hemma också.  Ganska tufft är det. Jag bor ju visserligen på vishan så det är därför det blir en så lång dag. Kollektivtrafiken här ute är under all kritik, så man kan ju inte välja och vraka mellan bussarna. Åh, längtar till körkort! 
 Så jäkla förbannad jag blir, nu har detta inlägg stängts ned 7 gånger. Hela internet stängs ned (för mig alltså). Man blir lite smått förbannad faktiskt. Jag kan inte ha några mellanrum i texten, ingen styckeindelning och bilden trängs precis nedanför texten. Den går inte att flytta ned!! Bloggen är helkonstig.
                 

Den här teckningen skissade jag i skolan, posen är lånad från någon. Mest kol men också grafit. Älskar och kludda så det blev lite sådant. Jag vet att denna har brister som det mesta, men det är inte menat att vara ett storverk, jag har bara lite roligt! 

Charmtroll eller monster?

Meet Kurries. Svårt att tro när man sett bildserien, men det här är faktiskt ett riktigt charmtroll. Otroligt kelig och är en sådan där kisse som ligger på armen när man ligger i soffan, så nära ansiktet som möjligt. Det är Dennis kisse från början men man kan inte annat än älska den här sötnosen. Han gillar dock att bossa ibland!
            
            
            
BTW. Bloggen krånglar så jag har lite problem med kommentarer och att överhuvudtaget publicera inlägga. Detta tog ca 5 timmar att lägga upp. Och fönstret stängs ned konstant (Safari) när jag skriver inlägg... IRRITERANDE!

RSS 2.0