Påbörjat..

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag börjat på MÅNGA teckningar men inte haft någon energi att slutföra någon. Det här är inte ens alla!! Giv mig styrka någon..
.
Ha en trevlig helg!

Söt tatuering

Jag och min sambo satt och tittade lite på tatueringar och då fann jag den här. Vilken bedårande bild och fåglarna var otroligt söta. Jag har faktiskt ingen tatuering, har liksom aldrig känt något brinnande behov av det. Lite sugen har man ju varit då och då, men det är ju så definitivt. Ingen ångervecka där inte! Då ska det verkligen vara något meningsfullt och inget trendigt. En kompis till mig gjorde en skorpion(!?) i ljumsken och man kan väl säga att jag blev lite avskräckt. Hehe..
Jag måste säga att det finns många snygga och dessutom väldigt roliga tatueringar.
.
.
De här två tyckte Dennis var häftiga. Och visst var de det och jäkligt skickligt gjorda, men kanske inget man vill pryda SIN kropp med i all evighet, men roliga att titta på!
.
.
.
.
Varför vill man ha den här på magen, föralltid?!! Herregud, men lite rolig var den! Hittade väldigt många, småsnuskiga tatueringar men jag beslutade mig för att de kanske var lite väl obscena för den här bloggen. ;)

Hej, ni fina..

Jag lever, om nu någon skulle tro motsatsen (förstår er i så fall)! Ber återigen om ursäkt för dålig uppdatering, men jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag börjar rita på något sedan bara tröttnar jag, så där rakt upp och ned och börjar då på något annat. Så där håller det på! Konstigt.
Som vanligt är det lite sisådär mig och min jäkla hälsa. Men jag är faktiskt en optimist och vid gott mod, det tror jag hjälper. Jag har 38,5°  i feber (vet inte varför, har ingen förkylning), men sitter just nu och fnittrar åt Hollywoodfruarna, så kan det vara.
De är förresten väldigt roliga, lite verklighetsfrånvända men väldigt underhållande. Jag förstår dem som castade serien, det är riktiga original och oerhört roliga karaktärer de valt till serien. Dock trampar ju inte alla omkring med fötterna på jorden, med oss andra, om man säger så. Men det är det är roligt, blir ju en ordentlig kontrast i förhållande till mitt eget liv.  Maria Montazami, hon verkar så genuin och snäll. Henne är skulle jag älska om jag träffade henne, det är jag säker på! Urmysig mamma har hon. Nästan lika gullig som min, men bara nästan.
En stor kram till er och TACK för att ni lämnar så fina och omtänksamma kommentarer!

Jag älskar Mac

Jag upptäckte precis en sak, jag älskar min Mac. Alltså älskar på riktigt.
Min sambo har en stationär PC, men gillar att lägga sig på soffan med min Macbook på bröstet och surfa.
Ibland, om man lägger lite tyngd på den högra delen av tangentbordet, så kan pilen flyga omkring hejvilt överallt. Pilen kan löpa lite amok. Dennis muttrar och svär åt min älskade Mac. Då händer det grejer inom mig. Likt en orkan som startar inom mig. Jag blir sur. Hur har han mage att klaga på en så underbar sak (jag har ju dessutom förklarat att han inte ska trycka ned höger sida!). Jag blir defensiv och tar ALLTID datorns parti. Ungefär lika lojal som om han skulle snacka skit om en familjemedlem. Hehe, jag älskar min Mac, nåde den som rackar ned på den. Okomplicerad och fungerar i princip alltid. Finns liksom alltid där, redo att stå till tjänst och öppna dörrar till inspirationen och berika mitt sinne. Vår kärleksrelation har varat i snart fem år och it´s still going strong! Once you go Mac (ändra uttalet lite) you´ll never go back!

Preppy, pippi och så lite mönster..

.
Kul att rita mönster, inte så avancerat detta men påhittat och hämtat ur fantasin. Tycker mig att kunna se en viss fascination för fåglar minsta sagt. Hehe..Den passade in, men den är så liten så den var svår. Ska man rita en fågel i förhållande till en människa så bli den oftast ganska liten, såvida det inte är t ex en uggla eller svan!
.
Ska snart börja på en färgsprakande oljetavla, tror jag. Har en idé men vi får väl se om jag kan realisera den.
Var förresten inne i en lokal konstnärshandel. Ville köpa upp hälften av grejerna, väldigt inspirerande. Jag köpte dock bara block, kolpennor och lite svart tusch. Ska nog shoppa lite där snart, blev jättesugen! Färg säger jag bara! Färg gör mig lycklig samtidigt som jag älskar blyerts och grått.
.
Blå är tydligen den färg som flest har som favoritfärg och den signalerar lugn och harmoni. Den står för vatten, svalka och oändlighet. Blått ska även främja kreativitet.
Gult förknippas med glädje, lycka och harmoni. Värme förstås.
Rosa förknippas med kvinnor kanske främst flickor och står även den för lycka och för fruktsamhet.
Jag gillar dock svart trots att den associeras med sorg och död. Jag gillar att den går att matcha snyggt med alla färger. Att den är skarp och definitiv. Kanske på grund av att jag är lite melankolisk som person. Vad vet jag. Vilka färger föredrar ni?

Kärlek till er..

Tack för att ni bryr er och läser även när jag är nere och har ont i kroppen, i själen.
Är inte ute efter sympatier men vill gärna förklara och urskuldra mig lite. När jag har så ont,
så tryter min inspiration och inläggen blir färre. Ibland har jag så ont i händerna att jag
faktiskt inte kan rita eller måla hur mycket jag än skulle vilja. Ursäkta för att jag uppdaterar
glest ibland!
Tack för att ni är så fina och ha en trevlig helg! Kram!

Solen tittar fram lite...

Skissade lite med kol och blyerts men kände lite som superduktiga HelloMiami att jag längtar efter lite färg. Så jag kladdade litegrann. Lite random och ogenomtänkt. Men men.
.
.

Written in the stars

Så jäkla bra låt, det här. Eric Turner som gör hooken är ju helt amazing! Låten är bra men Eric Turner från indiebandet Street Fighting Man, gör den här låten fantastisk! Vilken röst och vilken falsett! Jag tror att amerikanska Eric Turner faktiskt bor i Sverige, tror att han är lärare. I vilket fall, han är grym!!!
Tinie Tempah feat. Eric Turner (borde vara tvärtom ;) - Written in the stars

Trög..

Jag har inte glömt er, tvärtom. Jag tänker på er ofta och får lite ångest för att jag inte uppdaterar!
Vet ni jag fick för mig att jag inte hade uppdaterat på en månad, jag gick och trodde det och var
besviken på mig själv! Ser ni, alla hästar är inte riktigt hemma däruppe ;)
.
Vill ju helst uppdatera när jag har något att visa för er. Tycker inte att det är så intressant att skriva
om mig själv, händer ju i princip inget i mitt liv just nu, mer än att jag utreds av sjukvården som ni vet.
Tre läkarbesök den här veckan, varav ett var i Stockholm. Långsamt går det. Jag gillar inte att förlora
kontrollen, man är ju helt utelämnad till någon annan när man utreds, beroende av någon annans kunskap
och vilja. Speciellt när man med egna ögon fått erfara att läkare inte är några övermänniskor som man
tidigare trott. De har ju missat rätt mycket i min utredning som jag fått se till att lösa på egen hand,
det är därför jag går till en annan läkare i Stockholm. Vilket yrke man än utövar borde det viktigaste vara
att lyssna.
Hur intressant är jag på en skala? Typ noll, där ser ni.
Jag har påbörjat MÅNGA teckningar men jag har inte lyckats slutföra någon. Cirka femton stycken och då
skojar jag inte. Jag mår inte så bra just nu bara.
Hoppas att ni mår bra och att era liv är som ni vill att de ska vara! En stor kram till er och TACK för era
fina kommentarer!
.
Texten är lite konstig men jag hoppas att jag ska få lite hjälp med designen. Har frågat ett par stycken om
hjälp så det kommer förhoppningsvis snart att bli bättre! Har inte fått svar än men jag hoppas och håller tummarna!
.

RSS 2.0