Hehe, vad fel det blev..

Skissade ihop denna. Svårt! Bara en sketen kolpenna och tusch, de går ju inte inte att rita små detaljer med en kolpenna. Utmaning. Dock så är det så att min scanner håller på att lägga av så den blev av någon anledning spegelvänd. Den lever rövare. Ni får helt enkelt använda er fantasi och tänka att hjärtat är på vänster sida för det vet jag naturligtvis att det gör! Jag må vara aningen trög för tillfället men inte dum ;) Jo lite...
Vet ni vad jag ritar på? Jo, vargar! Min sambo ÄLSKAR vargar, har ritat några åt honom men det var ett tag sedan så jag tänkte ge mig på´t  igen, se om jag utvecklats något sedan sist! Coming up!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag älskar teckningens alla skuggor!Åh, vargar som är så fina. Jag är också förtjust i dem. Vill mer än gärna se hur du tecknar vargar. <3

Kram

2010-09-06 @ 15:34:52
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Ida

Fattar inte hur du får till så fina ögon :)Ja jag har kört så mycket bil nu eftersom jag pendlar så det går hur bra som helst. Känns som att man aldrig har gjort annat.

Jag förstår verkligen att du vill vänta tills du känner dig bättre eftersom man måste satsa rätt intensivt för att klara kortet. Men du ska se att det går bra :D Ta det i din takt bara.Ja det var en liten chansning att flytta till Uppsala. Stora omställningar, bli sambo, börja pendla, och nu plugga också. Men det har varit värt det måste jag säga! Man måste våga för att vinna ;)Oj det har inte hänt mer där alltså. Vilken tid det har tagit. Hoppas att han snart får veta vad det är för fel, det brukar kännas så mycket bättre då. Tänker på er båda!Kaninbebisarna kom lite tidigare än vad jag trott, jag hade räknat fel på dagarna. Så de är ungefär en och en halv vecka nu och har börjat öppna ögonen :) du kan se bilder på dem på http://eldnatt.bilddagboken.se om du vill.Ja bloggvärlden är faschinerande faktiskt :) Jag har alltid tyckt att du och jag tycker väldigt lika på många områden och du har ofta varit mitt bollplank när jag inte mådde bra förra året (om du minns), så jag är jätteglad att du åter finns med här :)Ha det så jättebra gumman!

Kramar Ida

2010-09-06 @ 19:56:34
URL: http://eldnatt.blogg.se/
Postat av: Zarah

Du ritar så j'la vackert, förlåt för nästan svordomen. Men jag menar det, och varenda gång jag tecknar övehuvudtaget tänker jag på dig.

Du är en utav mina största inspirationskällor.

You go girl!

2010-09-06 @ 19:57:38
Postat av: Ida

jättefina teckningar! Jag förstår inte heller hur du får till så fina ögon! när jag försöker blir det aldrig bra, fast så är jag nog inte så bra på att rita heller ;O) kram!

2010-09-07 @ 09:04:42
URL: http://madrida.blogg.se/
Postat av: Mia

Tusen tack tjejer, jag blir överlycklig! Roligt att ni gillar "mina" ögon. Det är faktiskt det som är det roligaste att rita!

Zarah, du träffade rakt i hjärtat och du gjorde min dag, blir lycklig när jag läser allt FINT! STOOR kram// Mia

2010-09-07 @ 15:39:59
URL: http://mysketches.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

du är helt otrolig gumman! Åh!

2010-09-07 @ 19:08:57
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Mya

Jätte fint som vanligt när du sätter dig ner och ritar :)

Sköt om dig! Kram

2010-09-09 @ 21:53:01
URL: http://myaspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0