Färgexplosion

Ingen direkt tanke med denna. Tänkte att jag skulle öva på att rita fåglar, hm, det gick åt skogen. Ritade fåglarna sedan flöt det bara på.. Hon har fräknar, de flesta har visst haft det på sistone. Jag tycker det är så sött att ha det, själv har jag bara ett par stycken på näsan. Skulle vilja ha fler, det man inte har, vill man ha..så är det alltid. Jag är ju blond, men jag har alltid velat ha mörkt hår. Färgade håret mörkbrunt, jag såg ut om ett spöke. Hehe, men det var värt ett försök..
Hoppas att jag inte verkade självgod i förra inlägget jag blev bara så himla glad!
Kram// Mia

Kommentarer
Postat av: Lina

Riktigt snyggt! fåglarna blev bra tyckte jag (:

2010-08-22 @ 10:55:20
URL: http://shiiwie.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej!



Förlåt för att jag inte har svarat på din kommentar förrens nu. Jag har haft så otroligt sjukt mycket att göra och har varit sååå trött nu ett par veckor så jag har knappt orkat gå ut på Internet. Jag hoppas att du inte har tagit illa upp.



Vad gullig du är :) Du är en riktigt go tjej Mia! Jag är så glad att jag har "hittat" dig här bland alla miljoner människor på Internet.



Jo jag fick körkortet till sist, har haft det i ganska precis ett år :) det var lite slitigt men till slut så blev det mitt.



Kaninerna mår bara bra. Jag kommer få kaninbebisar här om en och en halv vecka ungefär så det ska bli roligt. Då får du hålla utkik i bloggen efter bilder :)



Annars är det sjukt fullt upp just nu. Jag bor ju i Uppsala (jag och killen flyttade ihop) och jobbar i Västerås. Så jag pendlar nästan varje dag. Och så hyr jag in kaninerna i ett stall ungefär 2 mil hemmifrån så dit måste jag också åka. Så jag spenderar väldigt mycket tid i min bil. När jag väl kommer hem så sover jag, och ungefär en gång i veckan har jag tid att laga mat :S



Men, den första september ska jag gå ner till 50% på jobbet för jag ska nämligen börja plugga tyska på universitetet här i Uppsala :) Jag ser fram emot det så sjukt mycket! Jag ville även läsa spanska men jag kom inte in. Ska ändå gå på uppropet och försöka knycka en plats ;)



Oj nu blev det här typ världens längsta inlägg! Men det känns så härligt att prata med dig igen efter så lång tid. Du måste berätta om allt du har gjort sedan sist :) Hur mår din kille? Hur går det själv med körkortet? Hur mår alla djuren?



Ta hand om dig tjejen! Nästa gång du skriver ska jag försöka svara lite snabbare.



En jättestor kram till dig!

Ida

2010-08-22 @ 11:03:08
URL: http://eldnatt.blogg.se/
Postat av: Olivia

shit vad fint!

2010-08-22 @ 16:17:22
URL: http://letthedreambegin.blogg.se/
Postat av: Fridah - Flickaanmedh.blogg.se

Gud va vackert du målar. Vart får du din inspiration ifrån? Jag önskar verkligen att jag kunde måla som dig. Jag tycker de är svårast att se bilden i huvudet, det är väl det som krävs för att de ska bli bra i guess.



Kolla gärna mina Tradera-annonser med utropspris 1kr!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2095321&listtype=0

2010-08-22 @ 20:57:20
URL: http://flickaanmedh.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Du är så duktig! I den här målningen gillar jag bäst munnen. Tycker också att fågeln till vänster blev bra, väldigt söt.



Kram

2010-08-22 @ 21:59:42
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Emma

Fy fan vad snyggt, du måste vara nån slags utomjording eftersom normala presoner kan inte rita så bra XD

2010-08-23 @ 11:03:10
URL: http://sugerdrug.devote.se
Postat av: Charlotta

Alltså det är heeeelt otrooooligt hur fascinerande underbart duktig du är på att rita! Själv gillar jag att rita jättemycket men är inte i näääääärheten av lika duktig som du är! Jag önskar verkligen jag kunde rita så bra som du! jag går in på din blogg varje dag bara för att få se de fina målningar du gör. :)

2010-08-23 @ 19:33:44
URL: http://lolichic.blogg.se/
Postat av: Nikki

Ge mig dina skills kvinna!

2010-08-24 @ 09:37:24
URL: http://flygandeapparat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0