Hej hopp!

Jag har varit lite frånvarande från bloggen. Igår var jag hos min älskade mamma, hon bjöd mig och Dennis på lasagne. Otroligt god var den! Karro, min syster och hennes Armin var också där, alltid lika kul och träffa dem! De är för övrigt i Kolmårdens djurpark idag, hoppas de har det bra! Skulle också vilja åka dit för att se vargarna och självklart aporna förstås. Älskar APOR, de är så söta och mänskliga!!

Nu sitter jag och funderar hur jag ska få råd att köpa löshår! Det senaste halvåret har varit det tuffaste i mitt liv, de jag älskar mest har varit (är) allvarligt sjuka. Jag har varit konstant orolig och det har givetvis varit ganska tufft att ha dessa problemen samtidigt som man går i skolan. Skolan är ju gaska intensiv och jobbig ändå. Så det senaste halvåret har jag faktiskt tappat ungefär halva min kalufs, vilket känns måttligt roligt. Värdsliga problem, aningen triviala, jag vet, men håret har alltid fungerat som ett slags skydd mot omvärlden. Det har varit tjockt och långt och nu så är det bara ruffs kvar känns det som! Håret är riktigt dåligt! Jag önskar att jag inte var tvungen att bry mig om sådana ytliga problem men det är svårt att låta bli.
 Oron för mina nära och kära är i allra högsta grad närvarande och jag önskar att alla ska bli friska. Det är det jag önskar allra mest.
                                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0