Tidsfördriv i skolan

Det är otroligt svårt att hinna rita när man går i skolan. Jag åker iväg vid 06.30 och sedan kommer hem efter ca 18.30, mer eller mindre, så är det så här varje dag. Och så ska man ju plugga hemma också.  Ganska tufft är det. Jag bor ju visserligen på vishan så det är därför det blir en så lång dag. Kollektivtrafiken här ute är under all kritik, så man kan ju inte välja och vraka mellan bussarna. Åh, längtar till körkort! 
 Så jäkla förbannad jag blir, nu har detta inlägg stängts ned 7 gånger. Hela internet stängs ned (för mig alltså). Man blir lite smått förbannad faktiskt. Jag kan inte ha några mellanrum i texten, ingen styckeindelning och bilden trängs precis nedanför texten. Den går inte att flytta ned!! Bloggen är helkonstig.
                 

Den här teckningen skissade jag i skolan, posen är lånad från någon. Mest kol men också grafit. Älskar och kludda så det blev lite sådant. Jag vet att denna har brister som det mesta, men det är inte menat att vara ett storverk, jag har bara lite roligt! 

Kommentarer
Postat av: casper

Lust me fika nån dag inne i stan, har ett kommande projekt på g och skulle eventuellt önska att du ville delta med dina skisser. Maila eller besök min blgg (ny) och lämna kommentar där:)

2009-09-07 @ 12:33:56
URL: http://larecycleuse.blogg.se/
Postat av: ellinor

fantastiska bilder du målar!:D

2009-09-20 @ 11:19:57
URL: http://maskrosgodis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

du är så himla duktig!

2009-11-26 @ 20:06:34
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Lina

WOW va du är duktig!!!

2010-02-10 @ 20:38:36
URL: http://minsmyckesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0